Nieuws

Personal Trainer van het jaar 2019 gemeente Harderwijk

Afgelopen maanden hebben we meegedaan om de strijd Personal Trainer van het jaar voor de gemeente Harderwijk.

Wij hebben de award voor hoogste waardering gewonnen. Op 22 november hebben wij de award in ontvangst mogen nemen. Wij zijn erg blij met deze waardering.

Zoals ik beloofd heb zou er een verloting van leuke prijzen zijn. Dit hebben we gedaan. De winnaars hebben persoonlijk bericht gekregen. Vanwege de privacywetgeving staan hun namen hier niet bij.

We hebben, omdat we gewonnen, ook een decemberactie gestart. Iedereen die in december 2019 een bootcampkaart of een personal trainingspakket of andere lessen afneemt, krijgt 15% korting. Dit geldt ook voor het voedingsadvies pakket van Anita.

Voor de bootcampkaarten geldt een maximum van 2 stuks. De lessen hoeven natuurlijk niet allemaal in december opgemaakt te worden.

Mocht je gebruik willen maken van deze actie dan horen we het graag.


Nieuw!! PaMaZoDo Bootcamp

Sinds september zijn we gestart met de PaMaZoDo bootcamp. Dit is een ouder/kind bootcamp. Je doet hierbij buddy oefeningen samen met je zoon of dochter.
De oefeningen zijn gericht op het hele lichaam en voor beide een uitdaging.
Het uitgangspunt is wel dat je quality time hebt met elkaar terwijl je aan het sporten bent.
De eerste paar trainingen waren een succes.
De volgende PaMaZoDo is op zondag 26 november. Lijkt het je wat, doe gerust een mailtje

 

Wintertijdchallenge

Dit jaar zullen wij van Vosselman Personal Training mee gaan doen aan de Wintertijd Challenge van Stichting Spieren voor Spieren. Deze Stichting zet zich in voor kinderen met een spierziekte. De deelname aan dezemooie en sportieve actie is een logische keuze van ons.
2 tot 3 keer in de week wordt er keihard getraind tijdens de bootcamplessen of tijdens de obstacle run trainingen. Dit kunnen wij doen omdat ons lichaam dit toe laat.
Helaas kan dit niet voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland, zij lijden namelijk aan een spierziekte.

De Wintertijd Challenge is een mooie sportieve manier om geld in te zamelen voor onderzoek naar spierziekten bij deze groep kinderen
Wat gaan wij nu doen?
We hebben de volgende Challenge bedacht:: 6k, 600 push ups in 3600 seconds!
Dit houdt in dat we in een uur tijd 6 kilometer rennen en 600 push ups maken. Elke minuut starten we met 10 push ups gevolgd door een stukje rennen totdat we dit 60 keer gedaan hebben.
Maar dit is nog maar een stukje. De echte challenge zit hem in de tijd. Het heet niet voor niets Wintertijd Challenge.
Het is van 29 op 30 oktober om 2 uur s’nachts. Als we klaar zijn wordt de klok teruggezet en is het weer 2 uur.
Wat vragen we nu via dit bericht van jullie?
Doe mee!
Meld je aan bij ons en laat jezelf sponsoren, bijv 1 cent per push up en 1 euro per km. Maar daar is iedereen vrij in natuurlijk.
Als je niet mee kan doen, sponsor ons dan!
Je kunt ons altijd via info@vosselmanpersonaltraining.nl of via Facebook bereiken.
Laten we samen proberen om een mooi geldbedrag bij elkaar te krijgen voor de kinderen!

logotype

Obstacle Run Training

De afgelopen jaren hebben we met een aantal sporters van de Bootcamp meegedaan aan een een aantal Obstacle Runs.
We hebben verschillende edities en afstanden van de Mudmasters en Strong Viking gelopen. Hiervoor is natuurlijk keihard getraind.
De trainingen zijn zo goed bevallen dat we nu ook apart de training aanbieden die gericht zijn op het goed voorbereid zijn op de obstacle runs.
De trainingen zijn pittig en vooral op kracht gericht. Natuurlijk komt uithoudingsvermogen ook aan bod. Voor het lopen van langere afstanden raden wij je aan dit zelf op te pakken. Dat hebben we ook gedaan in het verleden maar de focus ligt nu op kracht.
Ook al heb je geen zin om een run te doen, de trainingen zijn ook superleuk om te doen, en je wordt er zeker sterker van.

Je kunt altijd vragen naar de mogelijkheden. Stuur maar een mail of spreek ons aan tijdens de bootcamplessen.

Mudmasters 2014

Op 28 september 2014 hebben we met een 20 tal sporters van Vosselman Personal Training meegedaan aan de Mudmasters in Biddinghuizen.
De deelnemers zijn allemaal enthousiaste bootcampers en hebben allemaal keihard voor dit evenement getraind.
We zijn als groep gestart en als groep gefinisht.
Achteraf was het een geweldig leuke ervaring en we denken dat we vaker gaan meedoen aan dit soort Mud runs.
Ik ben onwijs trots op alle sporters en ik wil ook alle supporters bedanken voor hun aanwezigheid en het maken van de foto’s.

Als je de foto’s bekijken wilt bekijken van ons mudmasteravontuur, klik dan hier

 

IMG_3777

Casper Vosselman Geslaagd

Op 25 mei 2014 is Casper Vosselman geslaagd voor zijn 1e Dan Karate. Dit is zijn zwarte band.

Casper traint al sinds 2005 bij sportschool Johan vd Hoofdakker.

Casper heeft mij gevraagd om hem conditioneel bij te spijkeren. We kennen Casper dan ook van de bootcamp lessen en hij heeft sportspecifieke training gevolgd. Ik was zijn partner tijdens zijn examen. Het was wel een bijzonder gevoel om samen met mijn broer op de mat te staan voor zijn examen.

Ik ben er trots op dat hij het heeft gehaald.

20140525_122425

Bootcamp 2014

De bootcamp gaat nog steeds goed en we gaan dus lekker door. De dagen zijn weer langer dus we gaan weer in de avonden. Op maandagavond en op donderdagavond trainen we van 19:30 tot 20:30 in het speeltuintje aan de watertorenweg in Harderwijk. Hopelijk tot ziens

Bootcamp gaat door!

Vanwege het grote succes van de bootcamp hebben we besloten om door te gaan. We trainen op de woensdagavond en de zaterdagmorgen.

We hebben een locatie gevonden waar verlichting is.

Dus vanaf oktober bootcamp op de woensdagavond om 19:30 tot 20:30 en de zaterdagmorgen van 9:30 tot 10:30

Foto’s van de Bootcamp

Vrijdag 19 juli heeft Chantal Drommel, die zelf ook een enthousiaste bootcamper is, een aantal foto’s van ons gemaakt.
Chantal heeft fotografie als hobby. Ze maakt regelmatig reportages van baby’s, of van moeder en kind en doet dit met veel enthousiasme en plezier.
Nu heeft zij van de bootcamp een aantal foto’s gemaakt. Hieronder is een collage van haar werk, en de rest van de foto’s staan op de site onder Foto Galerie.
Mocht je geïnteresseerd zijn in het werk van Chantal, dan kan je bij ons haar e-mailadres opvragen.

Bootcamp Collage

Bootcamp

Wij willen in de maanden juli en augustus bootcamp gaan geven.

De bootcamp staat olv Erik Vosselman en bij veel deelnemers komen er nog een aantal instructeurs bij.

De bootcamp is op 1, 5, 8, 12, 15, 19, 25, 26, 29, 31 juli en in augustus hebben we de volgende dagen: 2, 5, 9, 12, 16, 19, 23, 26, 30.
We hebben ook plannen om in september door te gaan. Zolang het s’avonds nog licht is.

De kosten voor deze bootcamp zijn 6,50 per les, of 55 euro voor 10 keer.

Vanaf 5 deelnemers per avond gaat de bootcamp door.

Opgeven of informatie aanvragen kan door op “Meld je aan!” te klikken. Meld je aan!

Wat is bootcamp?
Bootcamp is sporten met een groep in de buitenlucht, waarbij plezier vooropstaat. Het doel is om onder professionele begeleiding van een personal trainer effectief te trainen, zodat je fitter en sterker wordt. Het is ook een prima middel om gewicht te verliezen.Dit alles niet in een fitnessruimte, maar lekker in buitenlucht.Bootcamp bestaat uit een afwisselend pakket aan oefeningen zodat je binnen korte tijd je hele lichaam traint. Zo werk je aan je conditie, doe je rek- en strekoefeningen en komen er leuke, uitdagende spierversterkende oefeningen voorbij. Doordat je in groepsverband traint, ontstaat er al snel een leuke, ontspannen sfeer. De teamgeest zorgt ervoor dat je net dat beetje extra geeft, of je nu individuele oefeningen doet of samenwerkt.

Kan ik dat wel?
Veel mensen denken bij het woord ‘bootcamp’ al snel aan de drillende manier van trainen bij het Amerikaanse leger. In de fitnesswereld gaat Bootcamp er heel anders aan toe. Daar is het juist een moment van plezier en samen sporten onder goede begeleiding. Het is geen afbeulen, maar aanmoedigen. Bootcamp moet voor iedereen haalbaar zijn en je kunt de oefeningen dan ook zo zwaar maken als je zelf wilt. Door de professionele begeleiding van een bootcamptrainer leer je de oefeningen op een gezonde manier uit te voeren, zonder over je eigen grenzen heen te gaan. Gevorderden kunnen vaak meedoen met een gevorderde bootcamples, zodat de training nog meer uitdaging biedt.

Waarom meedoen?
Bootcamp is een zeer gezonde manier van trainen. Doordat je buiten sport, sta je voldoende bloot aan de hoeveelheid daglicht die je dagelijks nodig hebt om je fit en opgewekt te voelen. In plaats van in een donkere fitnessruimte met een droog klimaat van airconditioning te trainen, bevind je je in een mooie, vaak groene omgeving en adem je frisse lucht in. Naast een strakker en sterker lijf doe je leuke sociale contacten op. Een bootcampgroep bestaat meestal uit mannen en vrouwen uit allerlei leeftijdscategorieën. Doordat je samen lekker traint, vliegt de tijd voorbij en ben je zowel sociaal als sportief efficiënt bezig. Tot slot motiveert een groep je om regelmatig mee te doen, zodat je ook daadwerkelijk met regelmaat blijft bewegen.