Referenties

Daniel, 19 jaar

Ik ben in opleiding voor autotechnicus binnen defensie, tijdens mijn opleiding had ik de pech dat ik een buikoperatie moest ondergaan.
Hierdoor heb ik niet voldoende kunnen trainen voor de toelatingseisen voor mijn militaire opleiding. Omdat ik in hele korte tijd een bepaald niveau moest behalen heb ik hulp gevraagd van Erik als personal trainer.

Hij heeft steeds opnieuw persoonlijke schema’s voor mij gemaakt passend bij hoe ver ik met mijn doel was, soms was het even zoeken en uitproberen maar ik werd steeds sterker.
Er zat een mooie opbouw in mijn persoonlijke schema’s totdat ik het niveau bereikt had wat nodig was, en daardoor heb ik al mijn fysieke testen gehaald en mijn doel bereikt!!!

De aanpak van Erik was motiverend, we hadden contact en overleg over via de App en via de mail, er was altijd plaats voor overleg.
We deden het echt samen, eerst oefeningen en daarna conditietraining door Bootcamp in het bos.

” Erik bedankt voor je tijd en je steun… Zonder jou was het niet gelukt”

 

Casper, 26 jaar

Vosselman Personal training helpt mij me klaar te stomen voor mijn zwart band examen Karate.

Op een leuke manier wordt mijn hele lichaam aan het werk gezet en worden de trainingsvormen veel afgewisseld.

Erik kan mij op een sportieve manier motiveren om het beste uit mijzelf te halen en zorgt ook voor de nodige ontspanning na de lessen.

Inmiddels is mijn uithoudingsvermogen verbeterd en voel ik mij een stuk fitter dan voor de training.

Ik kan Vosselman Personal training iedereen aanbevelen

…………..en op 25 mei 2014 Geslaagd!!!

20140525_122406

 

 

 

 

 

Tamara, 17 jaar

De trainingen die ik volg bij Vosselman Personal Training helpen mij om in vorm te blijven. Ik hoef niet veel af te vallen maar door te sporten bij Vosselman Personal Training blijf ik fit en gezond.

De trainer, Erik Vosselman, begeleidt mij goed, hierdoor sta ik er niet alleen voor en zo houd ik het goed vol.

 

Rob, 30 jaar

Door mijn rugblessure heb ik een lange periode niet meer kunnen sporten.

Vosselman Personal Training helpt mij nu op een verantwoorde wijze de draad weer op te pakken en op die manier mijn rug- en buikspieren te versterken.

Hierdoor verklein ik niet alleen de kans op een blessure in de toekomst, ik werk gelijk aan mijn kracht, conditie en gewicht!

De persoonlijke aandacht tijdens de trainingen geeft een extra boost die ik vaak mis in een gewone sportschool.

En de diversiteit van de trainingsmaterialen en oefeningen maken je elke keer weer nieuwsgierig wat er komen gaat.

Gecontroleerd revalideren in een informele sfeer, een aanrader!

 

Edwin, 44 jaar

Al vele jaren was ik lid van een sportschool, en ging zeer frequent sporten, maar dan vooral zoals de meeste mensen dat doen. Een aantal maanden als een bezetene sporten, vervolgens of blessures krijgen of niet snel genoeg voldoende resultaat zien. Gevolg van beide zaken was dat ik altijd lid bleef van de sportschool, (want dat klinkt leuk), alleen ik ging er gewoon “tijdelijk” niet heen. Met andere woorden ik was dat slapende lid waar heel veel sportscholen het van moeten hebben.

Ik kende Erik al een aantal jaren en was vooral jaloers op de passie waarmee hij over sporten praatte. In een gekke bui vroeg ik Erik om voor mij eens een sport – en voedingsschema te ontwikkelen zodat ik misschien dat overtollige vet eens kwijt kon raken of in ieder geval kon verminderen.

Het schema was dan ook heel anders dan wat ik met de paplepel kreeg ingegoten, van huis uit. In plaats van drie maaltijden, zoals in Nederland redelijk traditioneel is, ging ik naar een voedingsschema van 5 a 6 maaltijden per dag. Voor iemand die bijna altijd aan het vechten is met de kilo’s, was dit een bijna niet te geloven cadeau. Ik had iemand gevonden die mij wilde helpen om gewicht te verliezen en van die “gek” mocht ik ook nog eens 6 maaltijden gaan nuttigen. Uiteraard met enige restricties. Ook het trainingsschema was iets anders dan wat ik gewend was, en vooral dat schema heeft mij de afgelopen twee jaar echt geholpen

Uiteindelijk ben ik, geloof het of niet, 27 kilo kwijt geraakt met het schema van Erik, en nog veel belangrijker ik sport ondertussen zonder onderbreking (dus geen slapend lidmaatschap) en vind het nog steeds fantastisch.

Erik heeft met zijn enthousiasme, mij verschrikkelijk de goede weg op geholpen. Ik zal dan ook zeker binnenkort een nieuwe afspraak met hem plannen.

Erik bedankt, ik ben er trots op eigenlijk je eerste trainee te zijn.