Werkwijze

Intake

Wil je jouw lifestyle veranderen met onze hulp dan nemen wij eerst een intakegesprek af. Hierin vertel je ons jouw doelstellingen en vragen wij o.a. naar je sport/blessure verleden en eventuele ziekte geschiedenis. Nadat we samen de doelstellingen overeengekomen zijn, kan je gaan beginnen met trainen.

Voordat we de trainingen beginnen bepalen we eerst de beginsituatie aan de hand van metingen. Denk hierbij aan BMI (Body Mass Index), lengte, gewicht, buikomvang etc. Ook het voedingsadvies komt er nu bij kijken.

Training

De trainingen worden gegeven volgens de nieuwste technieken en inzichten. We maken bijvoorbeeld gebruik van de foamroll, kettlebell en de TRX. De trainingen bevatten altijd technieken die gericht zijn op jouw doelstelling en we proberen bewegingen uit het dagelijks leven te halen.

We hebben terugkoppelingen in de week. Na de trainingsdag en voor de volgende training. Daarnaast zijn er ook mail momenten in de week. Zo zorgen we ervoor dat je gemotiveerd blijft en kunnen we als het nodig is de trainingen aanpassen.

Voeding

We geven advies over je eetgewoonten, over het eten in huis en we kunnen eventueel meegaan metĀ  boodschappen doen. Ook krijg je van ons een uitgebreid voedingsadvies mee dat aansluit op de trainingen.

Meld je aan voor een intake en proefles

Een proefles is super. Je zit nergens aan vast en geeft je alle informatie die nodig is om de juiste keuze te maken. De kosten voor een intake en proefles zijn 25 euro. Mocht je na deze training besluiten om bij ons te blijven dan krijg je deze 25 euro weer terug als korting op je pakket.

De proefles bestaat uit:

  • Een training onder persoonlijke begeleiding
  • Uitleg over de diverseĀ trainingsmethodeĀ die nodig zijn voor het behalen van jouw doelstelling
  • Overleg met jou wat jij kan en wat wij kunnen doen
  • Eventueel testen en metingen doen
  • Samen kijken welke trainingsfrequentie het beste bij jou past

Je kunt altijd mailen of bellen om een afspraak voor een proefles te maken.